Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Καλωσήλθατε στην 1stepsuccess.com, η οποία ανήκει στην ΜεταΜόρφωσις Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων ΕΠΕ (θα αναφέρεται στο εξής ΜεταΜόρφωσις). Η ΜεταΜόρφωσις σας παρέχει ιστοσελίδες και άλλες υπηρεσίες υποκείμενες στους ακόλουθους όρους. Αν επισκέπτεστε την 1stepsuccess.com, γίνετε μέλος της ή προβείτε σε αγορές από την 1stepsuccess.com, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε διαβάστε τους με προσοχή.

Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε οιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική υπηρεσία ή δραστηριότητα της 1stepsuccess.com θα υπόκεισθε επίσης στις οδηγίες, τους όρους και τις συμφωνίες (“Όροι”) που ισχύουν για τέτοιου είδους υπηρεσίες ή δραστηριότητες. Αν οι προϋποθέσεις αυτές δεν συμβαδίζουν με αυτούς τους Όρους, θα ισχύουν οι Όροι.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ
ΑΓΩΓΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (COPYRIGHT)
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΔΙΑΜΑΧΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτή η ιστοσελίδα και όλες οι πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά, τα προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού και των διαδικτυακών εφαρμογών) και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν ή σας διατίθενται με άλλον τρόπο μέσω αυτής της ιστοσελίδας έχουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΝΟ και παρέχονται από την ΜεταΜόρφωσις και την 1stepsuccess.com σε βάση “όπως είναι” και “όπως διατίθεται”.

Η ιστοσελίδα αυτή δεν προτίθεται κατά κανέναν τρόπο να υποκαταστήσει την κατάλληλη ψυχολογική, ψυχιατρική, ψυχοθεραπευτική, ιατρική ή άλλη φροντίδα ή οιαδήποτε άλλη μορφή αγωγής, θεραπείας ή επαγγελματικής αντιμετώπισης. Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας παρέχεται με την κατανόηση ότι οι συγγραφείς και οι κάτοχοι δεν δεσμεύονται για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, υπηρεσιών υγείας, ψυχολογικών υπηρεσιών ή οιουδήποτε είδους άλλου είδους προσωπικών επαγγελματικών υπηρεσιών. Αν γνωρίζετε ή αν πιστεύετε πως ενδέχεται να χρειάζεστε ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική ή άλλη βοήθεια ή συμβουλές, παρακαλούμε ζητήστε ΑΜΕΣΩΣ βοήθεια από κατάλληλο επαγγελματία.

Οι κάτοχοι αυτής της ιστοσελίδας έχουν καταβάλει τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες για να ετοιμάσουν το περιεχόμενο και τα προϊόντα της. Οι ιδιοκτήτες αυτής της ιστοσελίδας δεν εκπροσωπούν ούτε εγγυώνται την ακρίβεια, την εφαρμοσιμότητα, την καταλληλότητα ή την πληρότητα των περιεχομένων και των προϊόντων της. Συνεπώς, αν επιθυμείτε να εφαρμόσετε ιδέες που περιέχονται στην ιστοσελίδα αυτή, λαμβάνετε πλήρη την ευθύνη των πράξεών σας.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Η ΑΥΤΟ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ή ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ Ή ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η ΜεταΜόρφωσις δεν προβαίνει σε παρουσιάσεις ή εγγυήσεις οιουδήποτε είδους, σαφείς ή υποδηλούμενες, ως προς τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά, τα προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού και των διαδικτυακών εφαρμογών) ή τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν ή σας διατίθενται με άλλον τρόπο μέσω αυτής της ιστοσελίδας, εκτός αν ορίζονται διαφορετικά γραπτώς. Συμφωνείτε ρητά ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα με αποκλειστική σας ευθύνη.

Η ΜεταΜόρφωσις αποποιείται κάθε εγγύησης, ρητής ή υποδηλούμενης, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, υποδηλούμενων ευθυνών εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η ΜεταΜόρφωσις δεν εγγυάται ότι αυτή η ιστοσελίδα, οι πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά, τα προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού και των διαδικτυακών εφαρμογών) ή οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν ή σας διατίθενται με άλλον τρόπο μέσω αυτής της ιστοσελίδας, οι servers τους ή e-mail που αποστέλλονται από την ΜεταΜόρφωσις είναι απαλλαγμένα ιών ή άλλων επιβλαβών στοιχείων.

Η ΜεταΜόρφωσις και οι συγγραφείς δεν θα φέρουν ευθύνη για τυχόν ζημίες οιουδήποτε είδους προκύψουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή τυχόν πληροφοριών, περιεχομένου, υλικών, προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού και των διαδικτυακών εφαρμογών) ή υπηρεσιών που περιλαμβάνονται σε αυτήν ή σας διατίθενται με άλλον τρόπο μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όμως να περιορίζονται σε αυτές, άμεσων, έμμεσων, δευτερογενών ζημιών, ζημιών από ποινές και συνέπειες, εκτός αν ορίζεται κάτι διαφορετικό γραπτώς.

Η ΜεταΜόρφωσις και οι συγγραφείς αυτής της ιστοσελίδας δεν εγγυώνται την απόδοση, την αποτελεσματικότητα ή την εφαρμοσιμότητα πληροφοριών, που βρίσκονται σε ιστοσελίδες που αναφέρονται ή συνδέονται με την 1stepsuccess.com. Όλοι οι σύνδεσμοι προορίζονται για πληροφόρηση μόνο και δεν υπάρχει εγγύηση για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή άλλο υποδηλούμενο ή ρητό σκοπό τους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρακαλούμε μελετήστε τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι οποίοι επίσης διέπουν την επίσκεψή σας στην 1stepsuccess.com, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας. Η εισαγωγή προσωπικών δεδομένων στην ιστοσελίδα σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών. Δια΄βαστε τους όρους ΕΔΩ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν επισκέπτεστε την 1stepsuccess.com ή μας στέλνετε e-mail, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Η επικοινωνία σας αυτή αποτελεί συγκατάθεση να λαμβάνετε ηλεκτρονική επικοινωνία από εμάς. Θα επικοινωνούμε μαζί σας με e-mail, ταχυδρομείο, SMS ή με την ανάρτηση ειδοποιήσεων στην ιστοσελίδα αυτή. Αποδέχεστε πως όλες οι συμφωνίες, οι ειδοποιήσεις, οι αποκαλύψεις ή άλλη επικοινωνία που θα σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιεί τυχόν νομικές απαιτήσεις περί γραπτής επικοινωνίας.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΜεταΜόρφωσις σας παραχωρεί άδεια πρόσβασης περιορισμένη και προσωπική, ώστε να χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα και όχι να την «κατεβάζετε» -download (εκτός από page caching) ή να την τροποποιείτε, αυτήν ή τμήμα της, παρά μόνο με σαφή γραπτή συγκατάθεση της ΜεταΜόρφωσις. Η άδεια αυτή δεν περιλαμβάνει χρήση για μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της• τυχόν συλλογή και χρήση καταλόγων, περιγραφών ή τιμών προϊόντων• τυχόν παράγωγο χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της• τυχόν «κατέβασμα» ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού προς όφελος άλλου εμπορευομένου ή τυχόν εξόρυξη δεδομένων, ρομπότ ή συλλογή παρόμοιων δεδομένων και εργαλείων εξαγωγής. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, παραγωγή αντιτύπων, πώληση, επαναπώληση, επίσκεψη ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση της ιστοσελίδας αυτής ή οποιουδήποτε τμήματος της ιστοσελίδας αυτής για οιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεση της ΜεταΜόρφωσις. Δεν επιτρέπεται η διαμόρφωση πλαισίων ή η χρήση τεχνικών framing (διαμόρφωσης πλαισίων) για τη συμπερίληψη οιουδήποτε εμπορικού σήματος, λογότυπου ή άλλων πληροφοριών που αποτελούν ιδιοκτησία (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή σχήματος) της ΜεταΜόρφωσις χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε meta tags ή άλλο «κρυμμένο κείμενο» χρησιμοποιώντας το όνομα ή εμπορικά σήματα της ΜεταΜόρφωσις ή της 1stepsuccess.com χωρίς τη σαφή γραπτή συγκατάθεση της ΜεταΜόρφωσις. Τυχόν χρήση χωρίς άδεια θέτει τέλος στην άδεια που έχει παραχωρήση η ΜεταΜόρφωσις και η 1stepsuccess.com. Σας παραχωρείται περιορισμένο, ανακαλούμενο και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας συνδέσμου (hyperlink) στην αρχική σελίδα της 1stepsuccess.com με την προϋπόθεση ότι ο σύνδεσμος δεν περιγράφει την 1stepsuccess.com ή τα προϊόντα ή της υπηρεσίες της με τρόπο ψευδή, παραπλανητικό, υποτιμητικό ή κατά οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβλητικό. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογότυπα ή άλλα γραφικά ή εμπορικά σήματα που αποτελούν ιδιοκτησία της ΜεταΜόρφωσις ως μέρος του συνδέσμου χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεση.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Αν χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα, έχετε την ευθύνη να διατηρήσετε το απόρρητο του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης (password) σας και να περιορίσετε την πρόσβαση στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αποδεχτείτε αυτήν την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν από αυτόν το λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασης (password). Η 1stepsuccess.com πωλεί προϊόντα κατάλληλα για παιδιά, αλλά τα πωλεί σε ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να προβαίνουν στις αγορές τους με πιστωτική κάρτα ή άλλη επιτρεπόμενη μέθοδο πληρωμής. Αν είστε κάτω από 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την 1stepsuccess.com μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η 1stepsuccess.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί υπηρεσίες, να διακόψει λογαριασμούς, να απομακρύνει ή να αλλάξει περιεχόμενα ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά την αποκλειστική κρίση της.

ΑΓΩΓΕΣ COPYRIGHT (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ)

Η 1stepsuccess.com και η ΜεταΜόρφωσις σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία άλλων. Αν πιστεύετε ότι έχει αντιγραφεί εργασία σας με τρόπο που αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα είδη που αγοράζονται από την 1stepsuccess.com γίνονται σύμφωνα με ένα συμβόλαιο αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος αυτών των ειδών περνά σε εσάς από τη στιγμή που τα προϊόντα παραδίδονται στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η 1stepsuccess.com προσπαθεί να είναι κατά το δυνατό ακριβέστερη. Όμως, η 1stepsuccess.com δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές των προϊόντων ή άλλων περιεχομένων αυτής της ιστοσελίδας είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Αν ένα προϊόν που προσφέρεται από την ίδια την 1stepsuccess.com δεν είναι όπως περιγράφεται, η μόνη σας λύση είναι να το επιστρέψετε αχρησιμοποίητο. Αν το προϊόν που έχει αγοραστεί είναι υπηρεσία μέλους, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι η υπηρεσία έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, μόνο μέχρι να μπορέσει ο χρήστης να αντιληφθεί – σε λογικά πλαίσια – ότι η υπηρεσία δεν ήταν σύμφωνα με την περιγραφή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο χρήστης πρέπει να στείλει μια σύντομη εξήγηση της ασυμφωνίας. Στη συνέχεια, η 1stepsuccess.com θα εξετάσει πόσο χρησιμοποιήθηκε η υπηρεσία και θα αποφασίσει κατά πόσον ο χρήστης δικαιούται πλήρη, μερική ή καθόλου επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων σε μια υπηρεσία μέλους θα εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο χρησιμοποιήθηκε η υπηρεσία, κατά την κρίση μας.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οι τιμές που εμφανίζονται στην 1stepsuccess.com για προϊόντα της Ιστοσελίδας μας, αντιπροσωπεύουν τη συνολική λιανική τιμή. Σε περίπτωση που το προϊόν ή η συνδρομή μέλους έχει πωληθεί από την 1stepsuccess.com, η τιμή είναι τελική. Πάντως, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την τιμή ενός είδους μέχρι να το παραγγείλετε• όμως, ΔΕΝ χρεώνεστε μέχρι η παραγγελία σας να μπει στη διαδικασία αποστολής.

Παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες, είναι πιθανό να αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας λανθασμένη τιμή για ένα προϊόν. Αν η σωστή τιμή ενός προϊόντος είναι υψηλότερη από την αναφερόμενη τιμή μας, κατά την κρίση μας, είτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες ή θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε για την ακύρωση. Στην απίθανη περίπτωση να χρεωθείτε διαφορετικό ποσό από αυτό το οποίο έχετε πληροφορηθεί και μπορείτε να το αποδείξετε, οι υποχρεώσεις σας περιορίζονται στην απαίτηση επιστροφής χρημάτων για τη διαφορά ή επιστροφής του συνόλου των χρημάτων, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ή το προϊόν που έχει αγοραστεί.

Μερικά από τα προϊόντα μας (Βιβλία κλπ) πωλούνται από τρίτους (π.χ., βιβλιοπωλείο). Στην περίπτωση αυτή, η τιμή που αναφέρεται στην 1stepsuccess.com για το προϊόν είναι ενδεικτική. Η τελική τιμή είναι αυτή που αναγράφεται από την τρίτη πλευρά. Οι αγορές σας από τρίτους μεταπωλητές χρεώνονται από αυτούς όταν κάνετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που αγοράσετε ένα προϊόν από τρίτο, εμείς ΔΕΝ χρεώνουμε την πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό σας paypal για τα προϊόντα αυτά. Μεταφέρεστε στην υπηρεσία «τρίτων εμπόρων». Παρακαλούμε διαβάστε τις πολιτικές τους, τους όρους τους και τις πρακτικές τους. Οι τρίτοι πωλητές μπορεί να ακολουθούν διαφορετικές πολιτικές σε περίπτωση λανθασμένης τιμής για ένα είδος.

Σήμερα, το νόμισμα στο οποίο μπορούμε να συναλλασσόμαστε είναι το Ευρώ. Αν προβείτε σε αγορές από χώρα που χρησιμοποιεί άλλο νόμισμα (π.χ., USD, GBP) το πραγματικό ποσό το οποίο θα χρεωθείτε θα σχετίζεται με την ισοτιμία μεταξύ του Ευρώ και του συγκεκριμένου νομίσματος της χώρας σας. Καθώς οι ισοτιμίες αυτές εξαρτώνται από τις Ισοτιμίες Ξένων Νομισμάτων, δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για διαφορές τιμών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Κάθε αγορά μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί όλο το ποσό στον αγοραστή, ή να ακυρωθεί η χρέωση της πιστωτικής του κάρτας, αν γνωστοποιηθεί η επιθυμία του πελάτη σε 24 ώρες από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η αγορά, αν αφορά ηλεκτρονικό προϊόν, ή πριν την αποστολή των προϊόντων, αν αφορά φυσικό προϊόν. O αγοραστής πρέπει να αναφέρει κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τον κωδικό συνδιαλλαγής με το 1stepsuccess.com, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της ακύρωσης.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρέχουμε συνδέσμους για άλλες ιστοσελίδες θυγατρικών εταιριών και ορισμένων άλλων επιχειρήσεων. Δεν φέρουμε ευθύνη για την εξέταση ή την αξιολόγηση και δεν εγγυώμαστε για τα είδη που προσφέρει οιαδήποτε από τις επιχειρήσεις αυτές ή τα άτομα ή το περιεχόμενο των Ιστοσελίδων τους. Η 1stepsuccess.com δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις ενέργειες, τα προϊόντα και το περιεχόμενο όλων αυτών και τυχόν άλλων τρίτων πλευρών. Θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή τις δηλώσεις τους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και άλλους όρους χρήσης.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Επισκεπτόμενοι την 1stepsuccess.com, συμφωνείτε ότι η Ελληνική (Ευρωπαϊκή) νομοθεσία, ασχέτως προς τις αρχές αντικρουόμενων νόμων, θα διέπουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και οιαδήποτε διαμάχη κάθε είδους που θα μπορούσε να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τη ΜεταΜόρφωσις.

ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Κάθε διαμάχη καθ’ οιονδήποτε τρόπο σχετική με την επίσκεψή σας στην 1stepsuccess.com ή με προϊόντα ή υπηρεσίες που πωλούνται ή διανέμονται από τη ΜεταΜόρφωσις ή μέσω της 1stepsuccess.com θα δικάζονται στα δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα, και συγκατατίθεστε στην αποκλειστική δικαιοδοσία και δωσιδικία αυτών των δικαστηρίων.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Παρακαλούμε κάντε μια ανασκόπηση των άλλων πολιτικών μας, όπως της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και αποποίησης, που αναρτώνται σε αυτήν την ιστοσελίδα. Οι πολιτικές αυτές διέπουν επίσης και την επίσκεψή σας στην 1stepsuccess.com. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβαίνουμε σε αλλαγές στην ιστοσελίδα μας, στις πολιτικές μας και σε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς τους όρους θεωρηθεί αβάσιμος, άκυρος ή για κάποιον λόγο μη δυνάμενος να εφαρμοστεί, ο όρος αυτός θα διαχωρίζεται και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εφαρμοσιμότητα τυχόν υπολειπόμενων όρων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

ΜεταΜόρφωσις Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων ΕΠΕ.
Κυρίλλου Λουκάρεως 6
114 71, Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ